Bijzondere staande verlichting/ lamp van appelhout

Bijzondere staande verlichting/ lamp van appelhout


Type verlichting: staande sier – / functionele verlichting

Fitting: E14

Lamp: zelf te kiezen

Gebruikte takken: het hout is  van een historische appelboom uit de kasteeltuin van Slot Zuylen (Oud Zuylen).

Afmetingen: +- 19 cm hoog en +- 6 cm breed

Bewerkingswijze: ik heb de schil van het hout verwijderd en vervolgens heb ik het hout zo glad mogelijk gemaakt. Vervolgens heb ik het hout afgewerkt met bijenwas.

Prijs: hangt af van wat je wilt qua lamp, snoer, fitting en lampenkap. Laat me weten wat je zoekt en ik geef je een prijsopgave. Laat je hier inspireren. Ter indicatie voor deze lamp (dit snoer, fitting etc, excl. lamp) : 50 euro

Bestellen: net als alle andere accessoires van natuurlijk hout, maak ik ook verlichting/lampen op bestelling. Hierbij kan je precies aangeven wat je wilt, bijvoorbeeld: type verlichting (staand of hangend), karakter van het hout (speels of meer strakker) en geschild of ongeschild hout. Via het contactformulier kan je je wensen doorgeven of vragen naar de diverse mogelijkheden die er zijn.

Klik hier om terug te gaan naar de pagina verlichting.