Sierladders

De sierladders op deze pagina geven een goed beeld van de ladders die ik eerder gemaakt heb. Daarnaast laten ze ook goed zien wat er allemaal mogelijk is qua maten en vormen. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de betreffende sierladder. Neem via het contactformulier gerust contact op voor vragen, wensen en mogelijkheden.

Met kleine houten deuvels is het hout aan elkaar bevestigd
De klant heeft de ladder een mooie plek gegeven
Sierladder van natuurlijk hout (accessoire: natuurlijk, organisch en landelijk ogend)

Sierladders: functionele decoratie in huis

Sierladders van natuurlijk hout zijn het perfecte voorbeeld van een product waarbij het functionele karakter hand in hand gaat met een bijzonder decoratief uiterlijk. De sierladders worden gevormd door de takken van bomen. Het type takken bepaalt het uiterlijk van de sierladder en daarmee het gevoel dat de ladder oproept. Wanneer er dikke takken worden gebruikt, dan krijgt de sierladder gelijk een robuust karakter. Zijn de takken dun en lang, dan krijgt de sierladder een meer gestroomlijnder en strakker uiterlijk. Naast het bijzondere en natuurlijke karakter van sierladders, kunnen ze ook gebruikt worden voor diverse doeleinden. Als handdoekenrek, als tijdschriftenrek, om je kleren overeen te hangen en als schoenenrek etc. Op de volgende website vind je leuke voorbeelden van hoe je een sierladder kunt gebruiken. Laat je inspireren en ik hoor het graag van je als ik iets voor je kan betekenen.

Bestel een natuurlijke sierladder op maat

Mocht je geïnteresseerd zijn in een sierladder op maat, dan kan je hiervoor contact met me opnemen. De volgende punten kunnen je hierbij helpen: geschild of ongeschild hout, hoogte van de ladder, aantal treden, breedte van de treden en het aantal treden.