Unieke holle boomstam, geeft je een vol gevoel

Unieke holle boomstam, geeft je een vol gevoel

Gebruikt hout: ik heb een groot gedeelte van een oude appelboom (+- 125 jaar oud) gebruikt uit de historische appelboomgaard van Slot Zuylen (te Oud Zuylen).

Afmetingen: hoogte: 1.00 meter; doorsnede 30 cm

Bewerkingswijze: neem hiervoor contact met me op

Prijs: dit unieke object wil ik alleen verkopen tegen een zeer goed bod, want ik vind het zelf ook heel mooi/ bijzonder. Dit stuk hout vertelt een verhaal en ziet er zo mooi doorleeft uit.

Bestellen: net als alle andere accessoires van natuurlijk hout die ik maak, verkoop ik ook houtsculpturen en sierhout op bestelling. Hierbij kan je precies aangeven wat je wilt, bijvoorbeeld: de maten, de vorm (speels of strak) of geschild of ongeschild hout. Via het contactformulier kan je je wensen doorgeven of vragen naar de diverse mogelijkheden die er zijn.

Klik hier om terug te gaan naar de pagina houtsculpturen en sierhout.