Verlichting

De verlichting op deze pagina geeft een goed beeld van de items die ik eerder gemaakt heb. Daarnaast laten ze ook goed zien wat er allemaal mogelijk is qua maten, vormen, type hout, type snoer en type fitting. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de betreffende verlichting. Neem via het contactformulier gerust contact op voor vragen, wensen en mogelijkheden.

Een bijzonder lamp op een voet van appelhout
1/6 De vorm van het hout komt hier goed naar voren
De lamp ik gemaakt van een stuk appelhout.
De lamp kan ook staand in plaats van liggend worden neergezet.
Het hout, het snoer, de lampen en de fittinghulzen zijn hier allen goed te zien
De lamp werkt een mooi licht op het appelhout
Elk snoer is +- 2 meter lang, zodat je de snoeren naar eigen inzicht om het hout kunt draaien
1/5 Het katoenen oker geel snoer wordt mooi verlicht
1/9 Het licht zorgt voor een warm maar ook mysterieus effect
1/4 Het licht valt mooi op het hout
Het snoer loopt op een natuurlijke wijze door het hout

Wat de natuur te bieden heeft

Uiteraard heb ik altijd te maken met wat er in de natuur te vinden is qua hout. De takken moeten bijvoorbeeld een tijd drogen voordat er mee gewerkt kan worden. Dit geldt ook voor de onderdelen/elementen die gebruikt worden voor een accessoire van natuurlijk hout. Wil je bijvoorbeeld bepaalde lampen voor een accessoire van natuurlijk hout, dan ga ik hier naar op zoek. Je kunt me via het contactformulier of telefonische laten weten wat jij zoekt. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

De kracht van licht

Zoals bij al mijn accessoires van natuurlijk hout laat ik me inspireren door de vormen en kleuren van het hout. Dit bepaalt uiteindelijk het type product. Ik vraag me bij de vervaardiging van een product continu af hoe ik de schoonheid en het unieke karakter van elk stuk hout zo optimaal mogelijk kan presenteren. Ik voeg enkel en alleen elementen toe, bijvoorbeeld verlichting, als dit ten goede komt aan het uiteindelijk product. Dit doe ik door de ene keer subtiele (sier)verlichting aan te brengen en een andere keer een meer functionele invalshoek van de verlichting als uitgangspunt te nemen. Op deze pagina presenteer ik (sier)verlichting die nog te koop is, alsmede (sier)verlichting die al verkocht is.