Aan het werk met natuurlijk houtwerk

Met de schuuroptie van mijn multitool, ben ik mijn klokkenstandaard aan het afwerken.

Met de schuuroptie van mijn multitool, ben ik mijn klokkenstandaard aan het afwerken.

Precies werk op vier hoog , met beperkte ruimte

Precies werk op vier hoog , met beperkte ruimte

Geen verkeert uitzicht tijdens het werken, de moestuin van Slot Zuylen.

Geen verkeert uitzicht tijdens het werken, de moestuin van Slot Zuylen.

De poten heb ik getracht zo precies mogelijk in een hoek van 45 graden te plaatsen

De poten heb ik getracht zo precies mogelijk in een hoek van 45 graden te plaatsen

 

 

 

 

Deze afgelopen weken ben ik druk geweest met het vervaardigen van een aantal nieuwe accessoires van natuurlijk hout. Dit heb ik veelal gedaan op mijn eigen balkonnetje op vier hoog, maar ook in de kas van Slot Zuylen. Waar het op het balkon soms behelpen is, heb ik in de kas genoeg ruimte om hout van zijn schil te ontdoen en mooie stukken te zagen. De komende maanden ga ik volop door met het vervaardigen van nieuwe producten van natuurlijk hout. Zo staan er nieuwe tafeltjes op het programma en ook klokken van doorsneden van stammen en zijn zij-armen van bomen. Een dergelijke klok maakt nu ook onderdeel uit van mijn shop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *