Blikvanger van licht

Blikvanger van licht

Type verlichting: hangende verlichting

Type hout: de lamp is gemaakt van takken van appelbomen. Deze bomen staan in de historische kasteeltuin van Slot Zuylen te Oud Zuilen.

Gebruikte elektra: o.a. koper geel strijkijzersnoer; grote lamp; koperen fitting huls

Afmetingen: de lamp is +- 50 centimeter bij 50 centimeter en 45 centimeter hoog.

Bewerkingswijze: als eerste heb ik het hout geschild en vervolgens ben ik het hout gaan schuren. Uiteindelijk heb ik met een zeer fijn schuurpapier het hout geschuurd. Hierdoor kwamen steeds meer de natuurlijke kleuren en patronen van het hout naar voren. Tevens heb ik het hout in de bijenwas gezet. Ik heb de takken middels houtpluggen aan elkaar bevestigd.

Prijs: nader overeen te komen (mede afhankelijk van je wensen). Laat je hier inspireren.

Bestellen: net als alle andere accessoires van natuurlijk hout die ik maak, verkoop ik ook verlichting op bestelling. Hierbij kan je precies aangeven wat je wilt, bijvoorbeeld: de maten, de vorm (speels of strak) of geschild of ongeschild hout. Via het contactformulier kan je je wensen doorgeven of vragen naar de diverse mogelijkheden die er zijn.

Klik hier om terug te gaan naar de pagina verlichting.