Kapstokken babykamer

De kapstokken babykamer op deze pagina geven een goed beeld van de kapstokken die ik eerder gemaakt heb. Daarnaast laten ze ook goed zien wat er allemaal mogelijk is qua maten, vormen, type hout en type knoppen. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de betreffende kapstok babykamer. Neem via het contactformulier gerust contact op voor vragen, wensen en mogelijkheden.

De kapstok zorgt voor een warme sfeer in de babykamer
De schaduw van de kapstok en de kleertjes valt mooi op de muur
De zes houten knoppen zijn ook gemaakt van een tak

Ook leuk voor de babykamer

De kleuren van het hout komen op deze foto mooi naar voren
Het glas heb ik op maat laten snijden zodat het precies in het hout valt.

Wat de natuur te bieden heeft

Uiteraard heb ik altijd te maken met wat er in de natuur te vinden in qua hout. De takken moeten bijvoorbeeld een tijd drogen voordat er mee gewerkt kan worden. Dit geldt ook voor de onderdelen/elementen. Wil je bijvoorbeeld bepaalde knoppen voor een kapstok, dan ga ik hier naar op zoek. Je kunt me via het contactformulier of telefonische laten weten wat jij zoekt. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Unieke kapstokken voor de babykamer

De komst van een baby is een bijzondere en ingrijpende gebeurtenis. Er gebeurt in korte tijd ontzettend veel in je leven. Eén onderdeel hiervan zijn de aanpassingen aan je huis. Er moet een babykamer komen! En hoe leuk is het om bezig te zijn met het inrichten van de kamer van jullie toekomstige kleine. Door het inrichten van de babykamer wordt de familieuitbreiding namelijk ineens heel tastbaard. Naast de praktische zaken zoals een kast, ledikant en commode is het vooral leuk om na te denken hoe je de babykamer zo leuk mogelijk kunt aankleden. Een leuk item hiervoor is een unieke houten kapstok. Deze kapstokken maak ik speciaal voor babykamers en kunnen voor jullie op maat woren gemaakt. Ik maak de kapstokken van takken en daarom is er niet één hetzelfde.Ook erg leuk voor de babykamer, in combinatie met een kapstok, is een houten mobielhouder.