Kapstokken

De kapstokken op deze pagina geven een goed beeld van de kapstokken die ik eerder gemaakt heb. Daarnaast laten ze ook goed zien wat er allemaal mogelijk is qua maten, vormen, type hout en type knoppen. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de betreffende kapstok. Neem via het contactformulier gerust contact op voor vragen, wensen en mogelijkheden.

Hangende kapstok van natuurlijk hout (accessoire: natuurlijk, organisch en landelijk ogend)
3/5 De ringen van de houten appelschijfjes zijn hier mooi te zien
Hangende kapstok van natuurlijk hout (accessoire: natuurlijk, organisch en landelijk ogend)
Hangende kapstok van natuurlijk hout (accessoire: natuurlijk, organisch en landelijk ogend)
Stijlvolle organisch ogende kapstok (natuurlijk houtwerk, accessoire, landelijk)
Kapstokken van natuurlijk hout met antieke knoppen

Wat de natuur te bieden heeft

Uiteraard heb ik altijd te maken met wat er in de natuur te vinden in qua hout. De takken moeten bijvoorbeeld een tijd drogen voordat er mee gewerkt kan worden. Dit geldt ook voor de onderdelen/elementen. Wil je bijvoorbeeld bepaalde knoppen voor een kapstok, dan ga ik hier naar op zoek. Je kunt me via het contactformulier of telefonische laten weten wat jij zoekt. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Unieke bomen unieke kapstokken

Elke boom, met zijn zij-armen en takken, is uniek. Dit zorgt ervoor dat elke kapstok in mijn shop uniek is. De diversiteit aan type bomen in de natuur, met zijn type taken, hout, schors, vormen, structuur en kleuren, is erg bijzonder. Deze diversiteit leidt tot een zeer divers aanbod van kapstokken met elk hun eigen karakter. De natuur is altijd leidend in het uiteindelijk te vervaardigen product. Ik vraag me bij de vervaardiging van een product continu af hoe ik de schoonheid en het unieke karakter van elk tak zo optimaal mogelijk kan benutten. Bij elke kapstok stel ik mezelf de vraag welk type haken/knoppen het karakter en de schoonheid van hout bevorderen. De ene keer zijn dit houten knoppen en een andere keer zijn dit koperen knoppen die een prachig samenspel vormen met de kleuren van het hout. Met de kapstokken uit mijn shop haal je de diversiteit en het unieke karakter van de natuur in huis. Op deze pagina presenteer ik kapstokken die te koop zijn. Daarnaast vind je, ter inspiratie, onder aan de pagina een overzicht van verkochte kapstokken.