Klokken

De klokken op deze pagina geven een goed beeld van de klokken die ik eerder gemaakt heb. Daarnaast laten ze ook goed zien wat er allemaal mogelijk is qua maten, vormen, type hout en  type wijzers. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de betreffende klok. Neem via het contactformulier gerust contact op voor vragen, wensen en mogelijkheden.

De rode wijzers passen erg mooi bij de kleuren van het hout
En klok van een doorsnede van een zij-arm van een oude es
Het zonlicht valt op deze foto prachtig op de klok met zijn rode wijzers

Bij de tijd zijn is nog nooit zo natuurlijk geweest.

Men heeft veelal een klok in huis om bij de tijd te zijn. Dit functionele karakter van een klok is niet onbelangrijk, maar het is natuurlijk mooi als de tijd natuurlijk wordt gepresenteerd. Het unieke en diverse karakter van hout, met zijn verscheidenheid aan vormen, kleuren en structuren, komt binnen mijn shop bij elke klok naar voren. Het verstrijken van de tijd en de geschiedenis van de betreffende boom wordt prachtig weerspiegeld door de jaarringen. De seconden, minuten en uren tikken dag in dag uit over deze lange geschiedenis.

Bestel natuurlijke houten klokken op maat

De klokken uit mijn shop zijn uiteraard te bestellen. Je kunt hiervoor direct contact met me opnemen. Ben je echter op zoek naar een klok gemaakt naar jouw wensen (of een ander type product van natuurlijk hout), dan is dit uiteraard ook mogelijk. De volgende punten kunnen je hierbij helpen: type materiaal (bijvoorbeeld hout of lei-steen), afmetingen (doorsnede klok), kleur wijzers (bijvoorbeeld: wilt, zwart, goud, zilver of rood) en wil je het liefst een hangende of staande klok.