Merklabel – natuurlijk houtwerk – is een feit

Ik heb lang nagedacht hoe ik er nu voor kan zorgen dat een accessoire van natuurlijk hout net dat extra krijgt, waardoor je ziet dat ik het gemaakt heb. Uiteraard had ik een logo kunnen ontwerpen om die vervolgens door middel van een houtbrander in een product te branden. In de tuin van de historische buitenplaats Gunterstein (te Breukelen) zag ik echter dat de hovenier de naam van een betreffende plant in lood had gegraveerd. Dit heeft me op het idee gebracht om door middel van slagletters merklabels en prijskaartjes van gebruikt lood te maken. Zie hieronder het resultaat van het eerste merklabel en prijskaartje. Zelf vind ik mooi om te zien hoe het karakter en de kleuren van het lood passen bij de natuurlijke uitstraling van het hout. Ik ben erg benieuwd wat je van het merklabel vindt. Leuk dus als je een reactie achterlaat.

Ook mijn prijskaartjes maak ik tegenwoordig van lood

Ook mijn prijskaartjes maak ik tegenwoordig van lood

Door middel van slagletters heb ik -Natuurlijk Houtwerk- in lood geslagen

Door middel van slagletters heb ik -Natuurlijk Houtwerk- in lood geslagen

Mijn eerste merklabel bevestigd aan mijn eerste gemaakte tafeltje van een doorsneden van een boomstam

Mijn eerste merklabel bevestigd aan mijn eerste gemaakte tafeltje van een doorsneden van een boomstam

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *