Natuurlijke sfeervolle kandelaar

Natuurlijke sfeervolle kandelaar van appelhout


Type takken: een stuk van tak van een kastanjeboom uit de kasteeltuin van Slot Zuylen.

Afmetingen: +- 10 cm lang cm lang; +- 10 cm lang cm breed; +- 10 cm lang cm hoog (hoogste punt).

Bewerkingswijze: ik heb een mooi stuk van een zij-arm van een appelboom gezaagd. Dit stuk heb ik goed schoongemaakt. Vervolgens heb ik 2 gaten in de standaard gemaakt voor de kaarsen. Tot slot heb ik alle vlakke kanten waar eerst ook takken zaten glad opgeschuurd en ingesmeerd met bijenwas. Dit heb ik ook met de schors gedaan.

Prijs: 12,50 euro (excl. verzendkosten).

Bestellen: net als alle andere accessoires van natuurlijk hout die ik maak, maak ik ook kandelaars op bestelling. Hierbij kan je precies aangeven wat je wilt, bijvoorbeeld: afmetingen kandelaar, een hangende of staande kandelaar, hout dat geschild of ongeschild is en een kandelaar met een robuust of verfijnder uiterlijk.  Via het contactformulier kan je je wensen doorgeven of vragen naar de diverse mogelijkheden die er zijn.

Klik hier om terug te gaan naar de pagina kandelaars.