Het lijkt net of de lamp op zoek is naar iets

Nieuw in de shop: een bescheiden organische lamp en kapstok.

Om je nog meer te laten zien wat er allemaal mogelijk is om van natuurlijk hout te maken heb ik een nieuwe kapstok (met ongeschilde knoppen) en lamp (erg bijzondere vormen) aan mijn shop natuurlijk houtwerk toegevoegd. Ik laat me inspireren door de natuurlijke vormen van het hout en probeer het oorspronkelijke karakter zo veel mogelijk te behouden. Laat je dus inspireren en wellicht kan ik iets voor je betekenen.

Het lijkt net of de lamp op zoek is naar iets

Het lijkt net of de lamp op zoek is naar iets

Doordat de knoppen relatief lang zijn, zie je  altijd nog de mooie details.

Doordat de knoppen relatief lang zijn, zie je altijd nog de mooie details.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *