Terugblik herfstdag Slot Zuylen

Ik en mijn accessoires van natuurlijk hout. Met op de achtergrond Slot Zuylen

Ik en mijn accessoires van natuurlijk hout. Met op de achtergrond Slot Zuylen

Overzicht van alle accessoires van natuurlijk hout die ik deze dag te koop heb aangeboden.

Overzicht van alle accessoires van natuurlijk hout die ik deze dag te koop heb aangeboden.

De bezoekers op de herfstdag konden duidelijk zien waar het hout vandaan kwam

De bezoekers op de herfstdag konden duidelijk zien waar het hout vandaan kwam

Veel bezoekers waren enthousiast over wat je allemaal met natuurlijk hout kunt maken

Veel bezoekers waren enthousiast over wat je allemaal met natuurlijk hout kunt maken

Afgelopen zondag was weer de jaarlijkse herfstdag bij Slot Zuylen. Voor mij was het echter de eerste keer dat ik met mijn accessoires van natuurlijk hout op een markt stond. Dit was al heel bijzonder en zeker ook gezien de locatie. Ik werk nu een kleine 2,5 jaar als tuinvrijwilliger in de historische tuin van Slot Zuylen. Het meeste hout dat ik gebruik voor mijn accessoires is afkomstig uit deze tuin. Tijdens de herfstdag heb ik dan ook de bezoekers geïnformeerd over de wat ik uit de tuin heb gebruikt en wat ik er vervolgens mee gedaan heb.

Voor mij was deze dag vooral leerzaam en daarnaast ook goed voor de naamsbekendheid. En niet onbelangrijk, ik heb ook een aantal accessoires van natuurlijk hout verkocht. Zoals: 3 houten klokken, een kapstok, een lamp etc. Nu moet ik maar eens gaan kijken welke markten nog meer interessant kunnen zijn voor mij.