4 bijzondere klokken , gemaakt van verschillende materialen en voorwerpen

Tijdloos bij de tijd zijn met deze bijzondere klokken.

Ik heb zojuist 4 klokken toegevoegd aan mijn shop in de categorie kandelaars, klokken en kandelaars. Ondanks dat deze vier klokken niet gemaakt zijn van natuurlijk hout, ben ik wel uitgegaan van het principe van het anders gebruiken van materialen. Zo was ik een paar weken geleden in Nijmegen bij de Stevenskerk waar ze de leistenen aan het vervangen waren. Na navraag gedaan te hebben kon ik een aantal exemplaren meenemen. De leistenen zouden naar de stort worden gebracht. Ik vond dit zonde want deze stenen hebben +- 60 jaar op het dak van de Stevenskerk gelegen en ik zag er direct een bijzondere klok in. Hetzelfde geldt voor de klok van een blad van een bosmaaier. Dit blad was niet scherp genoeg meer en niet goed van vorm om nog langer te gebruiken. Ze wilden het blad weggooien, maar ook hier dacht ik dat er nog wel een mooie bestemming voor te vinden was. Zie mijn shop voor het resultaat.

4 bijzondere klokken , gemaakt van verschillende materialen en voorwerpen

4 bijzondere klokken , gemaakt van verschillende materialen en voorwerpen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *