Vier nieuwe lampen

Ze zijn af en staan op de site. Vier bijzondere lampen van natuurlijk hout gecombineerd met uiteenlopendeSAM_7985 lampenkappen, snoeren, fittingen en lampen. Weer heb ik de tak als uitgangspunt genomen en ben gaan fantaseren over hoe ik het natuurlijke hout het beste tot zijn recht kon laten komen. Deze vier projecten waren tevens een uitdaging, omdat ik nog niet eerder dergelijke elektra projecten heb ondernomen. Ik vind het zelf mooi om te zien hoe materialen en accessoires als: lp’s, beton, keukenvoorwerpen en stoffen lampenkappen het karakter van het natuurlijke hout versterken. Ben je benieuwd, klik dan hier, en je komt gelijk op de pagina ‘verlichting’ met de 4 nieuwe projecten.

Tot slot: naast de lampen heb ik ook nog twee kapstokken, hangende kandelaars en kleine kleine houten knoppen gemaakt. Deze plaats ik morgen op mijn website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *